Kraft, glädje, hälsa

Föreläsningar

Föreläsningar för ökat resultat

”Vi på Get2Gether Event kan varmt rekommendera Kraftresor Sverige AB, som levererade en kraftfull föreläsning på det event vi hade på Eric Ericssonhallen i Stockholm. ” Matilda Grünberger, Get2Gether
Kraftresor hjälper er att hitta er högsta potential både som enskilda individer och som arbetsgrupp. Vi arbetar interaktivt vilket syftar till att lyfta den egna individens styrkor och låta dessa stärka arbetsgruppen. Våra föreläsningar bidrar till ökad medvetenhet, ökad kreativitet, ökad motivation och ökat självförtroende vilket i sin tur ger ökat resultat.

Höj kraften och öka försäljningen

Föreläsningen hjälper säljarna att öka sin medvetenhet, bli kvitt sina begränsningar och hitta sin egna drivkraft och motivation. Föreläsningen ger verktyg som kan implementeras i säljarens vardag för långsiktiga resultat. Ylva har i över 20 år jobbat med försäljning med erfarenhet bl a inom telemarketing, säljcoach och försäljningschef.

Kontakta oss för vidare diskussion KLICKA HÄR.

Personligheterna stärker arbetsgruppen

Denna föreläsning lyfter stereotyperna i en arbetsgrupp. Hur ser säljaren på ledaren och tvärtom?. Vad utmärker en ledare och tvärtom? Hur vill du bemöta? Hur vill ni bemötas? Att öka medvetenheten om den egna rollen och samspelet i gruppen ökar motivationen både hos individen och arbetsgruppen. Caridad har erfarenhet inom b la gruppcoaching och sociologi med fokus på normativa beteenden och jämställdhet.

Kontakta oss för vidare diskussion KLICKA HÄR.