Kraft, glädje, hälsa

Företag

Välkommen till Kraftresor för företag

Du som anlitar oss förstår att varje organisation leds av människorna i den. När du väl bestämt dig för att sänka sjuknivåerna, öka hälsan och stärka samarbetet inom organisationen. När du har förstått vikten av personlig utveckling på arbetsplatsen, hos alla medarbetare. När du bestämt dig för att satsa på dina medarbetare på riktigt. När du är där. Då kommer vi in.

Utbildning
mindfulness och självledarskap

Mindfulness och självledarskap

Att vara medvetet närvarande i sig själv stärker närvaron i gruppen, minskar stress och ökar den emotionella intelligensen. Utbildningen ger dig förmågan att träna ditt medvetande så att du kan vara närvarande i nuet. Vi introducerar vad mindfulness egentligen handlar om och hur man kan leva en mindful livsstil. Coaching och självledarskap bidrar till ökat eget ansvar, ökat fokus och potential i den egna individen och mycket mer. Vi kommer gå in på hur olika personligheter behövs och fungerar. Detta i sin tur ökar dynamiken i gruppen och förståelse för kunden. Vi pratar om helhetshälsa och om hur det påverkar arbetsprestationen och arbetsrelationerna.

Läs mer här

För ökad kraft och glädje
teamutveckling

Teamutveckling

När vi jobbar med ett team så gör vi det på djupet, på riktigt och alltid med ett långsiktigt mål. Därför börjar vi att utveckla ert arbetslag redan före vi ses. Vi gör det genom att ta tempen på hela laget. Utifrån de anonyma svaren, ihop med era önskemål, så sätter vi ihop en teamutveckling som pågår från en halv dag till upp emot fyra dagar. Efter teamutveckling går ni tillbaka till jobbet och vi – vi fortsätter jobba för era ökade resultat.
Läs mer om hur här

För din egen utveckling
professionell coaching

Professionell coaching

Ledarskap, vare sig det handlar om att leda sig själv eller andra, är en ständig utvecklingsprocess där en stor del handlar om självinsikt och den egna personliga utvecklingen. Att vara en god ledare och att ha förmågan att leda sig själv innebär att du möter dig själv, antingen genom din självbild eller genom andra reflektioner av dig. Vår coaching syftar till att stärka dig som människa och som chef.

”Coaching är ett partnerskap med klienter i en tankeprovocerande process som inspirerar dom att maximera sin personliga och professionella potential.” – Coaching enligt ICF

Läs mer om vår coaching här

Er core business i fokus
konferenser

Konferenser

Våra konferenser ramas in av våra ledord kraft, glädje och hälsa – utan att göra avkall på er corebusiness. Vi skräddarsyr alltså hela konferensen efter era önskemål och kryddar den med vår corebusiness: mindfulness, yoga och självledarskap. Vill du hålla konferensen i Sverige så hålls den här. Annars, om du – liksom vi – förstår vad en rejäl dos D vitamin och miljöombyte kan göra för resultaten så flyttar vi hela konferensen till vårt underbara mansion i Nerja.
Läs mer om hur här