Kraft, glädje, hälsa

Inre kraft

Personlig coaching

Vill du nå din högsta potential? Vill du lyckas bättre i dina relationer, privat och på jobbet?. Tillsammans hittar vi de verktyg du behöver för att lyckas bättre med att nå dina innersta drömmar, skapa goda relationer eller lyckas bättre i det egna företaget. Vi pratar om de små drömmarna men också de stora målen.

Klicka här för mer information

Mindfulness

Mindfulness reducerar stress och smärta, förbättrar sömnen och ökar glädjen. Du tränar upp din medvetna närvaro genom meditation, kroppsskanning och lättare yoga. I allt detta arbetar vi med din kropp, din andning och dina tankar.

Klicka här för mer information

Meditation

Att meditera regelbundet kan sänka pulsen, reducera stress och förbättrar även sömnen, minnet och lättar upp sinnet. I våra meditationer låter vi dig vända dig inåt en stund. Du lär känna din kropp, din andning och dig själv. All vår meditation är vägleds för att öka din inre kraft.

Klicka här för mer information

Vägledning

Intuitionen finns av en anledning och den levererar alltid. Caridad är utbildad inom intuitiv kompetens och har utvecklat sin intuition på bland annat Amadeus Divine i Stockholm. Hon har arbetat med vägledning och rådgivning i olika former i mer än 15 år.

Klicka här för mer information

Reiki

Reiki är en av WHO godkänd behandlingsmetod som praktiseras på många sjukhus i bl a USA, England, Australien och Norge. Den reducerar stress genom djup avslappning . Ylva är utbildad reikihelare och när du går på behandling hos henne bidrar du även till din ökade självkännedom.
Klicka här för mer information