***

Om oss

Välkommen till Kraftresor!

Vi ger dig verktyg för att lyckas nå dina personliga mål, skapa goda relationer eller lyckas bättre i företaget. Tillsammans har vi mer än 35 års erfarenhet av coaching, kommunikation och vägledning.


Vi på Kraftresor
Caridad Modén
Grundare

Caridad är mindfulnessinstruktör och har studerat tvärvetenskapliga studier vid Stockholms Universitet med fokus på sociologi. Hon är även utbildad vid Poppius och Skrivarakademien. Tidigare har Caridad arbetat med kommunikation och projektledning, både inom försäljning, samtalsvägledning för enskilda och grupper, telefonjour och som skribent. Caridad är dessutom intuitiv vägledare.


Ylva Pintus
Grundare

Ylva är professionell coach, enligt ICF, och har under större delen av hennes yrkesliv varit i ledarpositioner på olika plan där fokus har varit på försäljning. En röd tråd i Ylvas yrkesliv har varit coachning där hon hjälpt andra att hitta sin inre drivkraft och ökat sina resultat. Hon har även en bakgrund inom ideellt engagemang där hon har hjälpt unga tjejer bygga sin självkänsla och sitt självförtroende. Ylva är dessutom reikihealer.Vi som står bakom Kraftresor har tillsammans mer än 35 års erfarenhet av coaching, kommunikation och vägledning. Vi har skapat Kraftresor utifrån vår vilja att hjälpa företag och enskilda att hitta hitta sin inre kraft. Hos oss får ert företag, eller du som enskild individ, konkreta verktyg att implementera för att lyckas bättre med att nå din högsta potential, skapa goda relationer, eller lyckas bättre i det egna företaget. Vi pratar om de små drömmarna men också de stora målen. Detta genom kommunikationsstärkande teambuilding, mindfulness, professionell coaching, ledarskapsutbildningar och utbildningar inom personlig utveckling som vi håller både i Sverige och utomlands.

Vårt koncept


Våra kraftresor


icon_travel
Följ med oss på en oförglömlig Kraftresa. Tillsammans njuter vi av ekologisk mat, yoga, meditationer, kraftövningar och mycket mer.

Kraftresor

Privat


icon_mind
Bejaka din inre resa och utveckla dig själv som person. Att utvecklas leder alltid till gott och därför arbetar vi ständigt för ökad medvetenhet.

Privat

Företag


icon_food

Stärk ditt team och öka potentialen. Vi hjälper erbjuder föreläsningar, personlig coachning, workshops och teambuilding.

FöretagSamarbetspartners
Louise Krahm
Massageterapeut

Utifrån klassisk behandlingsmassage har Louise utvecklat en egen metod för att lösa spänningar på ett effektivt sätt och snabbt nå en förbättring, Krahm-Metoden vilket sätter patientens behov i fokus.


Kathrin Söderberg
Rawfoodkock

En rawfoodkock med en passion för raw och växtbaserad mat, yoga och holistisk livstil. Håller även workshops i raw food och även i naturkosmetik, aromaterapi och örtvandringar.


Markiz Talhaoui
Matinspiratör

Vare sig det handlar om enkla grytor, något för grillen eller avancerade bakverk finner hon sitt sanna jag i den kärlek som matlagning tillåter henne att uttrycka.Helena Lundberg
Mat & Örtlära

Helena ger dig kunskap om mat och råvaror. Hon berättar hur du, med hjälp av de råvaror vi använder under Kraftresan, kan gynna din kropp och själ och öka din egna kraft.

Kraft Glädje Hälsa

Följ oss på bloggen