COACHNING

Coachning är en metodik för att hjälpa människor att bli framgångsrika i deras egen förändringsprocess. Gäller såväl karriär-, ledarskaps- som livscoachning

TEAMUTVECKLING

Genom att på djupet arbeta med ett arbetslag, ser vi var både styrkorna och utvecklingspotentialen ligger. Genom att stärka teamet ökar resultaten .

UTBILDNING

Coachande ledarskap kan beskrivas som en informell ledarfilosofi där man utgår från medarbetarens egen vilja till lärande, outnyttjade potential, utveckling och förmåga att leda sig själv.

Det vi planterar nu, får vi skörda frukterna av sedan. 

Många företag och organisationer kommer att behöva utvecklas och förändras. Det blir då av största vikt att få med sig personalen i förändringsprocessen. Teamutveckling  och coachning är ovärderliga verktyg för att få alla med sig i båten.

Hur vi arbetar

Oavsett om du tar kontakt med oss som privatperson eller företag gör vi en gedigen behovsanalys av nuläget och önskat läge. Därefter skräddarsyr vi lösningar som möjliggör att nå exakt de förändringar som du/ni vill och behöver.

NULÄGE

I ett första möte börjar vi alltid med att göra en gedigen behovsanalys. För att kunna skapa en långsiktig förändring för dig som privatperson eller företag behöver vi veta hur det ser ut idag, vad ni vill förändra och vad ni behöver utveckla. 

PLAN

Vi tar fram en detaljerad plan kring tillvägagångssätt, skräddarsydd just för dig/er. Planen innehåller steg för hur vi går vidare för att ta oss hela vägen in i mål.

UTFÖRANDE

Oavsett om det gäller coachning, teamutveckling eller utbildning så kommer utförandet vara upplevelsebaserat. Det kommer att vara du/ni som genomför övningar, samtal, workshops och mycket mer. Genom upplevelser skapar vi hållbar förändring som tar er från nuläget dit ni vill.

HANDLINGSPLAN

Vid utbildning och teamutveckling kommer ni efter vår tid tillsammans få en handlingsplan. Den baseras på våra reflektioner tillsammans och innehåller kompetens att ta tillvara på, områden att utveckla och annat som kan vara viktigt för en hållbar förändring.

Sagt om oss

Ta det inte bara från oss, det här säger några av våra kunder…

Djupdykning i sig själv (mer än man normalt sätt tenderar att göra) i form utav övningar med överraskande resultat. 

Coachklient

Jag är väldigt nöjd med utbildningen. Man fick tänka till och utmana sig själv. Det var ett roligt upplägg där man hela tiden var involverad och aktiv.

Kundservicechef

Utbildningen var väldigt bra, blev positivt överraskad då det var väldigt lärorikt och man lärde sig mycket om sig själv, sina kollegor och sitt ledarskap.

Säljchef

Vilka är vi?

Vi på Kraftresor drivs av att coacha, utveckla och driva människor mot sina mål, sina drömjobb och att hitta sina egna drivkrafter. Leda och utveckla likväl organisationer, team, ledare som privatpersoner. 

Maria Midell

Professionell coach/ICF, utvecklingskonsult,

utbildare

070 515 00 89

maria@kraftresor.se

Ylva Pintus

Professionell coach/ICF, utvecklingskonsult,
utbildare

070 388 57 33

ylva@kraftresor.se

Louise Krahm

Professionell coach/ICF, utvecklingskonsult,
utbildare

070 720 12 25 
louise@kraftresor.se