I grupp skapas en dynamik som gör utvecklingen   
kraftfullare

Under utbildningen jobbar vi med övningar, samtal och delningar i grupp. Utbildningen är processinriktad och upplevelsebaserad.

Upptäck din fulla kraft

Frågeformulär

Innan programmet kommer du erhålla ett frågeformulär där vi undersöker djupare vad du vill uppnå med programmet.

VIA ZOOM

Vi ses via Zoom vid 6 tillfällen a 120 min varje gång. Löpande under programmets gång får du pdf filer med utbildningsmaterial och övningar.

GRUPP

Under programmets gång f får du möjlighet till vidare utveckling genom vår gemensamma Facebookgrupp där vi och ni finns tillgängliga för varandra.

INVESTERING

Priset är 15 900 kr inkl moms.


Garanti

Du kommer nå ökad självinsikt och en ökad självkänsla. Ökad medvetenhet om dig själv och din relation till andra. En förflyttning från nuläge till önskat läge och insikt i din potential och kraft. Om inte coachar vi dig tills det är uppnått.

Genom delaktighet i övningar och interaktion med de andra deltagarna kommer vi på ett kraftfullare sätt nå vår fulla potential.

När vi själva upplever och deltar förankras våra insikter djupare i vårt undermedvetna och en hållbar förändring träder i kraft.  

Våra känslor är den enskilt största faktor som bär oss genom livet, får oss göra det vi gör och lär oss de viktigaste läxorna. När vi lär oss någonting på enbart intellektuell nivå tenderar vi att glömma bort det efter en tid, men när en emotionell komponent adderas till inlärningsprocessen skapar det ett avtryck som består genom hela livet. Det är med den vetskapen vi jobbar med gruppen. 

Kontakta oss för bokning eller frågor

+46 703 88 57 33

hej@kraftresor.se